Limp Bizkit otwarte na Godsmack?

Oficjalne newsy z limp-bizkit.pl

Limp Bizkit otwarte na Godsmack?

Postprzez Leech wtorek, 19 stycznia 2010, 09:46

Więc młyn z plotkami znów trwa. Podobno dzisiaj na 97.1 The Eagle, popularnej stacji w Dallas, po zagraniu piosenki Godsmack "Whiskey Hangover", DJ przyszedł do stacji i rozpoczął dyskusję na temat tego, że Godsmack wkrótce ogłosi datę na zbliżające się tournee. Wtedy również zaczął rozmawiać o potencjalnych występach i podobno powiedział, że Limp Bizkit są jedną z możliwości. Dj także wszedł na temat Sully'iego Erna (wokalista Godsmack) twierdząc, że jego stosunki z Fredem Durstem układają się dobrze.

Ciężko w to uwierzyć, gdyż stosunki obu zespołów chyba nigdy nie były najlepsze...

Dostaliśmy po czasie informację, a brzmi ona tak:

Limp Bizkit are NOT opening for Godsmack. Our very own Possessed Rabbit spoke to Fred on X-Box recently and Fred dismissed the rumour as being false.

Czyli Fred zaprzeczył pogłoskom uznając je jako fałszywe.
Ostatnio edytowano wtorek, 19 stycznia 2010, 21:12 przez Leech, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

I'd like to dedicate this song to you for makin my dreams come true...

last.fm - czyli to czego słucham

Masz jakieś pytania? Kontakt via: e-mail; lm121@wp.pl lub gg: 1008385.
Leech
Moderator

Re: Limp Bizkit otwarte na Godsmack?

Postprzez pi-v wtorek, 19 stycznia 2010, 12:01

medialne zamieszanie wokol zespolu zaczyna narastac, dobry znak, pytanie tylko kiedy dostaniemy jakis konkretne i pewne info dot wydania gold cobry i czemu nikt poza fredem nie jest w zaden wiekszy sposob aktywny w informowaniu fanow o nadchodzacym albumie?
pi-v
Starszy Bizkit

Postprzez Pietruch wtorek, 19 stycznia 2010, 12:41

a jezeli wlasnie zespol nie chce tego zamieszania? :P moze to jest troche wariacka mysl, ale kto wie ;)
Pietruch
Bizkiciątko

Postprzez pi-v wtorek, 19 stycznia 2010, 14:54

tego bysmy nie chcieli bo znaczyloby to ze maja naprawde kiepski material na nowa plyte;P
pi-v
Starszy Bizkit

Postprzez mnichu wtorek, 19 stycznia 2010, 18:13

Nie chce mi się w to wierzyć ani trochę, to tak samo jakby mi ktoś powiedział że będą grać support przed Cannibal Corpse.
mnichu
LBFamily Member

Postprzez fooze wtorek, 19 stycznia 2010, 20:00

mi by np. odpowiadała trasa europejska godsmack feat. limp bizkit :D
i w dupie mam czy sie lubia czy nie i jedni i drudzy dobrze graja ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
fooze
LBFamily Member

Postprzez Itra wtorek, 19 stycznia 2010, 20:18

gdyby tak razem coś nagrali to bym ze szczęścia umarła. głos Dursta i Erna w jednej piosence to by było coś pięknego. a taka wspólna trasa bardzo by pomogła w takiej współpracy.
Itra
LBFan

Postprzez stuff wtorek, 19 stycznia 2010, 20:22

jeśli to prawda, a chciałbym żeby tak było, to raduje mnie to niezmiernie :D Limp i Godsmack na jednym koncercie to po prostu byłaby miazga nie z tej ziemi :D także do boju, niech zrobią coś Sully z Fredem żeby to okazało się prawdą a nie bullshitem :P
stuff
LB True Fan

Postprzez Worm wtorek, 19 stycznia 2010, 20:45

hahaha dobre! Ten news mnie rozwalił :) Godsmack jest naprawde wporządku kapela, wspólna trasa jest możliwa aczkolwiek mało prawdopodobna ale Fred z Sullym w jednej piosence? Bez przesady. Obaj świetni ale inna dyscyplina.
Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny. Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami
Worm
LBFan

Postprzez bizzy wtorek, 19 stycznia 2010, 20:54

Limp Bizkit i Godsmack? Już nie pierwszy raz łączą te dwie kapele na trasie koncertowej i jeszcze nic z tego nie wyszło (wcześniejsze plotki były chyba w 2003/2004 r.), tym razem pewnie nie będzie inaczej.
Zapewne w tym roku (i pewnie w tym samym okresie) nowy album wyda też KoRn. A dobrze pamiętam jak Jon Davis mówił, że bardzo by chciał reaktywować pierwotny skład FV. Więc może z tego coś wyjdzie.
Osobiście mam taką nadzieję 8)
bizzy
Moderator

Postprzez Leech wtorek, 19 stycznia 2010, 21:13

Limp Bizkit are NOT opening for Godsmack. Our very own Possessed Rabbit spoke to Fred on X-Box recently and Fred dismissed the rumour as being false.

Czyli Fred zaprzeczył pogłoskom uznając je jako fałszywe.
Obrazek

I'd like to dedicate this song to you for makin my dreams come true...

last.fm - czyli to czego słucham

Masz jakieś pytania? Kontakt via: e-mail; lm121@wp.pl lub gg: 1008385.
Leech
Moderator

Postprzez Centinio wtorek, 19 stycznia 2010, 23:02

pi-v napisał(a):tego bysmy nie chcieli bo znaczyloby to ze maja naprawde kiepski material na nowa plyte;P

W przypadku The Unquestionable Truth Part I wszelkie marketingowe działania nie miały miejsca. I co ? Nagrali najlepszą (i najambitniejszą pod względem muzycznym i lirycznym) płytę (aczkolwiek zbyt krótką). Wynik sprzedaży niestety nie potwierdził tego, jak dobry to jest album, a nie jakaśtam "zapchajdziura".
Centinio
Bizkiciątko

Postprzez pi-v wtorek, 19 stycznia 2010, 23:44

Centinio napisał(a):
pi-v napisał(a):tego bysmy nie chcieli bo znaczyloby to ze maja naprawde kiepski material na nowa plyte;P

W przypadku The Unquestionable Truth Part I wszelkie marketingowe działania nie miały miejsca. I co ? Nagrali najlepszą (i najambitniejszą pod względem muzycznym i lirycznym) płytę (aczkolwiek zbyt krótką). Wynik sprzedaży niestety nie potwierdził tego, jak dobry to jest album, a nie jakaśtam "zapchajdziura".

tak, tylko wg mnie nie mozna porownywac sytuacji TuT1 do gold cobry, ktora zespol wg mnie planuje powrocic na szczyt, przeciez Wes nie wrocil do LB z czystej milosci i tesknoty tylko dlatego ze przez dlugi okres grania w innych zespolach znaczacego sukcesu jakiegos nie odniosl, takie troche malzenstwo z rozsadku. Poza tym w przypadku TuT'a promocji nie bylo miedzy innym dlatego ze Fred przewalil kase przeznaczona na teledysk the truth i nagral za nia evana jealous, Wes tak powiedzial w ktoryms z wywiadow o ile mnie pamiec nie myli. Tak wiec brak dzialan maktetingowych w przypadku TuT1 byl wg mnie taka przykra konsekwencja rezyserkich i aktorskich zapedow Freda a nie swiadomym i celowym zachowaniem zespolu ktory chcial byc nonkonformistyczny z niszowym wydaniem plyty:P
Ale to wszystko to juz historia jak mawia Szpaku;) pozyjemy zobaczymy co chlopaki wymodzili
pi-v
Starszy Bizkit

Postprzez Centinio środa, 20 stycznia 2010, 09:33

pi-v napisał(a):
Centinio napisał(a):

tak, tylko wg mnie nie mozna porownywac sytuacji TuT1 do gold cobry, ktora zespol wg mnie planuje powrocic na szczyt, przeciez Wes nie wrocil do LB z czystej milosci i tesknoty tylko dlatego ze przez dlugi okres grania w innych zespolach znaczacego sukcesu jakiegos nie odniosl, takie troche malzenstwo z rozsadku. Poza tym w przypadku TuT'a promocji nie bylo miedzy innym dlatego ze Fred przewalil kase przeznaczona na teledysk the truth i nagral za nia evana jealous, Wes tak powiedzial w ktoryms z wywiadow o ile mnie pamiec nie myli. Tak wiec brak dzialan maktetingowych w przypadku TuT1 byl wg mnie taka przykra konsekwencja rezyserkich i aktorskich zapedow Freda a nie swiadomym i celowym zachowaniem zespolu ktory chcial byc nonkonformistyczny z niszowym wydaniem plyty:P
Ale to wszystko to juz historia jak mawia Szpaku;) pozyjemy zobaczymy co chlopaki wymodzili

O widzisz. O tym nie wiedziałem. Myślałem, że celowo nie zależało im na rozgłosie. Wes podobno powiedział, że nagrywanie TUT możana było porównać do zemsty przez seks... :( Ups ! Tak oto powstał najlepszy krążek w historii LB :)
Centinio
Bizkiciątko

Postprzez pi-v środa, 20 stycznia 2010, 13:34

czy najlepszy to nie wiem :P ale to juz rzecz gustu ;)
pi-v
Starszy Bizkit

Następna strona

Powrót do News