troszeczkę przesadzają z tym przekładaniem. No nic pozostaje czekać
.
Miecho94 napisał(a):Kur** po przeczytaniu nagłówka już mi ciśnienie skoczyło szkoda, że nie potrzebnietroszeczkę przesadzają z tym przekładaniem. No nic pozostaje czekać
.

bo tylko mnie wkurwiliście
w lutym może będzie, a może i nie, kto tam wie, przestaje już czekac na to bo tylko się przez to nie myśli o tym co trzeba 
Razor Sharp napisał(a):"Looking like our new single will be finding it's way to you more like February-ish"- tak to określił F. Durst.
A to oznacza, że może wyjść np. pod koniec lutego, albo i nawet w marcu (na początku). Nie ma konkretnego oficjalnego terminu, to nie ma co gdybać i wierzyć bezsensownie.
Jest natomiast, kawałek z nadchodzącej nowej płyty Korn'a, co prawda w wersji surowej, niedoszlifowanej, ale i tak zajebisty, po prostu powrót do czasów 1 i 2 płyty, najlepszego stylu - http://youtube.com/watch?v=Fe_DsBn-eR0
Ci sobie przynajmniej jaj nie robią z fanów i konkrety zapodają...
Puki co uważam że jest dosyć dobrze, ale mam stracha co do tego ciągłego przeciągania granicy. Miał być grudzień 2009 jak był to miał być styczeń jak się skończył styczeń to jest koniec lutego - najpewniej początek marca) a to jeszcze nie płyta tylko singiel, miejmy nadzieję okraszony teledyskiem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości